tryck • foto • ljus • video

Ny webbsida

Att ännu en gång skapa en ny webbsida åt sig själv är en mycket jobbig process. Att skriva om sig själv och försöka framhäva hur duktig jag själv är, passar mig dåligt.

Jag kan en massa, jag har ett väldigt bredd spektrum av saker och tekniker jag behärskar. Men, det finns inte en sak jag är expert på. Jag har inte i flera år jobbat med en enda sak. Min mor har alltid sagt att ”en professor kan mycket om lite, en lärare kan lite om mycket”.

Gör det mig till en lärare? Nja, jag har ju jobbat som lärare, och där lärde jag mig mycket om mycket. Alltså jag lärde mig mycket saker inom en massa olika områden. Men, jag har aldrig tagit examen inom ett smalt område.

Så, nu när jag ska försöka berätta för världen vad jag kan – för att kanske erbjuda mina tjänster till någon – är det svårt att veta hur man presenterar det. ”Hej, jag kan Photoshop, After Effects, Illustrator, löda kretskort, programmera Arduino och hjärt- lungräddning.”

Nå, jag ska jobba på och föröka lära mig sidans nya WordPress-tema (webbsidans nya design-struktur) så det blir lite trevligare än sist. Borde vara enkelt. Eller?