tryck • foto • ljus • video

Att gå i mål

Är sidan färdig nu? Efter alltför lång tid börjar jag fundera på om svaret är ja. Visst, det finns massor av saker att justera. Jag ska ju kunna det här, varför ser det inte bättre ut?

Beroende på vem man frågar så får man lite olika svar, när man ber dem bedöma det man skapat. Att få svaret ”jättefint” är ju väldigt snällt sagt, men det hjäper mig ingenting. Menar personen verkligen att det inte finns en enda sak att förbättra? Jag tvivlar. Men, av någon form av artighet så får man det svaret.

Min kompis Tom återkommer med en del mycket bra synpunkter, som jag genast försöker göra någonting åt. Men, efter ett tag förstår jag att om jag ska göra större ingrepp, så är det som om jag ska börja om från början – igen. Det fixar jag inte. Det får bli en kompromiss. Jag ändrar bara lite.

Så, nu fåt det vara som det är. Jag kommer självklart gå in och lägga till, dra ifrån och kanske ändra lite i framtiden. Men, det är då.

Naturligtvis är du välkommen att höra av dig om det är något som är alldeles tokigt.

Nu tar jag lunch!